onsdag 8 juni 2011

Trädgårdsarbete!


I söndags morse körde vi Andreas till bussen. Han och Martin skulle ner till Helsingborg för att se över hur de ska bygga uterum där. Jag och Noel släppte honom på Nils ERicsson vid 8, och sen drog vi vidare till Alingsås. Mamma och pappa åt frukost när vi dök upp med färskt bröd så det blev lite mer frukost på altanen innan vi satte igång i trädgården!
Jag rensade en rabatt, pappa en annan och mamma ytterligare en. Noel hjälpte till här och var och till slut hittade han sin uppgift - gräva jord! En del av en rabatt var uppgrävd för att så småningom få nya blommor så där grävde Noel, och han fyllde sin skottkärra och tippade av jorden på lämpligt ställe såsom gräsmattan, annan rabatt eller samma rabatt! Han jobbade och slet och hann knappt äta. När vi åt middag så sa han "Nej, inte äta mer... Nu måste jobba mamma!" och sen direkt ner i trådgården igen!
Vi var ute hela dagen och njöt verkligen av det fina vädret. Vi sov över där och när vi vaknade i måndags så stack Noel ut i pyjamas, ut över altanen och ner i trädgården för att jobba! :)

1 kommentar:

mormor sa...

Tänk att få ha en sådan trädgårdsmästare jämt, han var så mysig.