måndag 20 juni 2011

Sommarlov!


Då är det här - sommarlovet! Känns fantastiskt skönt, men samtidigt lite konstigt att säga hejdå till alla och önska glad sommar. Idag var jag inne så utvärderade vi läsåret, beställde material för höstterminen och fixade lite men sen var jag klar för i år!
Checkade ut, åkte in till stan och mötte upp Andreas och så köpte vi räkor! Noel är på minisemester hos farmor och farfar och kommer på onsdag så mina 2 första dagar på semestern är jag "barnledig" och vet inte alls hur man gör då. Men jag tror man sover länge, springer lite, och pysslar bröllopspyssel... :)
Suttit och kollat blommor idag och tror jag bestämt oss ;) En bekants dotter ska göra blommorna så jag pratade med henne idag och ska maila bilder. Hon var väldigt positiv och jag tror det blir kanonfint... Jag var helt inne på orkidée innan men såg bild på Lindas bukett i helgen, och den var så fin. Tror denna stilen, men inte samma färg och så har vi lite andra detaljer! :)
Hände nåt roligt och konstigt idag! När jag kom hem så hade jag fått ett stort kuvert som även var tjockt. Öppnade det och fick ett brev som startade med "Välkommen till Sveriges Ornotologiska Förening" och sedan hälsade de mig välkommen till föreningen, och jag fick 2 nummer av tidningen Fågelvänner, ett fågelskådningskort med 300 arter samt en dekal till bilen.. Vem 17 har anmält mig och betalt avgiften till detta? Jag fattar ingenting, men har helt plötligt fått en ny hobby! :)
På tal om bil... i fredags hämtade vi en ny bil! En svart Volvo v70 Bifuel (Gas/Bensin) '07a. Fin är den och registreringsskylten är bäst AAX så nu heter den Axell såklart ;)

4 kommentarer:

Farfar sa...

Hej mamma.
Idag tisdag sov jag till klockan 8.30 så nu är jag utvilad. Trivs bra här hos farmor o farfar, men saknar Er lite grann. I går såg jag många STORA lastbilar o MÅNGA grävskopor, hjullastare, Väghyvlar och många andra Typer av arbetsredskap( farfar ser inte skillnad på hjullastare o grävskopor, han är knäpp han min farfar). Nu ska vi snart till Ängelholms hembygdsgård o titta på alla djuren dom har där. Sedan ska vi kolla flera lastbilar m.m. i morgon kommer jag hem till Er. Så Vi ses i morgon.
Många stora pussar o kramar
Er goaste NOLLE.
PS. Farfar o farmor Hälsar med många kramar.

Karin sa...

Hahaha, så himla kul med ditt nya intresse! Perfekt juh. Dags att köpa en kikare nu då :)
Mysigt för Nolle att vara på minisemester, så han får vila upp sig!
Kram Karin

Linda sa...

Haha, men fåglar är ju jätteintressant juh! :o)
Och bilen var ett tecken! Ert gemensamma efternamn är avgjort! ;o)

Linda L sa...

Åh den buketten var verkligen fin! Tror nog du kommer bli nöjd med rosor :-)