tisdag 28 juni 2011

Smultronställe

Vi är nog på en av de finaste platserna i världen, familjen Axells smultronställe - stugan i Ellös. Det är inte familjens egna, tyvärr, men vi har hyrt den varje sommar sen mitten av 90-talet nån gång.

Jag har inte varit här varje år, men de senaste åren har det blivit besök har och denna gången har vi förmånen att vara en hel vecka.

Stugan är liten, utan el och vatten och man kan bara komma hit via en stig över berget. Inte så lång stig men på den korta biten händer mycket och när man kommer över  berget släpper stress och vardag, o man bara njuter... speciellt dagar som idag då solen skiner och man kan sitta ute och titta ut över havet (regniga dagar här är mysigt en stund...men ingen lång stund)

Noel älskar detta. Ut till stranden ska han, naken vill han vara! Sen gräver han, plaskar i sanden och leker. Ibland pausar han för fika eller mat och då lassar han in i munnen med världens aptit. Under nätterna sover han som en gris, somnar snabbt och vaknar glad ca 12 timmar senare!

Vi njuter!
3 kommentarer:

sandra sa...

Så härligt ni har det! Det är väldigt fint och mysigt där men jag gillar inte utetoaletten...den är väl fortfarande kvar? ;-)

Maria sa...

Alldeles, alldeles underbart! Vilken lycka.
Stora kramar!

Karin sa...

Åh det är helt fantastiskt där ute! Önskar att vi kunde kommit! Njut för oss också :)