söndag 26 juni 2011

Midsommar!

Midsommar firade vi i Kulperöd, där Camilla och Denis hyrt stuga! Stugan var jättefin och mysig och vi har haft en kanonhelg! Vi kom dit i torsdags och då firade vi Denis födelsedag. Han är ju tekniknörd och blev så glad över vår present ;)Det bjöds på grillat, dryck och smaskig tårta! Vi hade en trevlig kväll och somnade gott i våra sängar.

Vi vaknade till en ganska blåsig och kylig midsommarafton, men det fixade vi ändå. Vi spelade kubb, plockade blommor och band kransar. Sedan blev det sillunch innan vi begav oss till det traditionella firandet på Hålta IK. Där fick vi se dem resa stången och sedan blev det dans. Noel var så trött så han var inte så intresserad av dansen men orkade i alla fall en liten stund. Lite fiskdamm efteråt muntrade upp, men sedan var vi ganska redo för att åka hemåt. Efter lite vila och slappande så blev det mat igen. Grillat och massa gott till det, och när barnen somnat så blev det lite spel!

Posted by Picasa


Tack Camilla och Denis för att vi fick komma ut till er! Vi ses snart igen, ute på Ellös!

Japps, nu har vi sovit hemma en natt, tvättat och packat om och snart ska vi bege oss ut till Ellös, på Orust. Jag och Noel ska vara där en vecka, och Andreas ska ner till Helsingborg och bygga uterum sönd-onsd. men sedan kommer han ut! Camilla och Bella kommer nog ut till oss på tisdag, och Denis sluter upp på torsdag så nu hoppas vi på BRA väder så att vi kan husera i denna lilla stuga utan el och rinnande vatten!


Inga kommentarer: