måndag 2 maj 2011

Dax att flytta!

Idag sprang jag hem från jobbet med en kollega. Hon har flyttat till Näset, en bit härifrån, och ville veta hur vägen gick så vi bestämde att springa ihop. Det gick finfint, och blev en skön runda. Jag följde henne förbi Frölunda Torg så att hon skulle hitta rätt väg hem och sen vände jag och sprang hem. Sprang över Smycketorget hem ca kl 17 och när jag kom hem vid 17.15 så skulle Andreas upp till Ica vid Smycketorget för att handla! Han kom dit ca 17.45 ungefär och då var det avspärrat pga. skottlossning!

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.615961-skottlossning-vid-smycketorget

Så, 300 meter från där vi bor är det en dåre som skjuter en annan dåre för att de bråkar, man bli ju skiträdd! Detta händer med massa folk runt omkring och en vanlig sketen måndagseftermiddag! Jag tycker det är så fruktansvärt obehagligt och vill just nu bara flytta härifrån, detta känns inte längre som nåt trevligt ställe att uppfostra sitt barn på. Nu har det härjat bränder i området och så kommer detta! Nä, dax att söka lite på Hemnet för nu känns det högaktuellt att lämna detta område!

3 kommentarer:

Maria sa...

Usch, förstår verkligen att det känns jätteobehagligt. Hoppas ni kan hitta ett nytt mysigt hem i lite lugnare omgivningar!
Stora kramar

Karin sa...

Usch fy sjutton! Galet! Hemsjövägen 97 är ett hett tips ;)

Mormor sa...

Jag förstår att ni inte tycker miljön är så bra även om ni trivs med dagis o området för övrigt. Ni hittar säkert ngt som ni känner att "här vill vi bo".