onsdag 5 januari 2011

Plask!

Noel gick runt med min telefon förut och pratade. Han brukar inte få ha den, men ibland får han sitta och titta på bilderna i den och det älskar han. Men idag så tog han den från en hylla och så tog han den mot örat och gick omkring "heeeej.... Nolle.... lego,... ja... lego.... mmm" till slut var det nästan så att jag trodde att han ringt upp någon så jag tog telefonen och kollade så att den var låst, och det var den.

Han pratade vidare och så hör jag pappa från köket; "Nej!! Elin, tål din telefon vatten?" I köket stod en hink med vatten och där i la Noel min mobil. Pappa fick snabbt upp den och jag tog loss batteriet, torkade, blåste med hårtork osv. men den vill inte komma igång igen!

Nu fick jag tips om att lägga batteri och telefon på ett element så det har jag gjort som upplivningsförsök, så får vi se imorgon om den vill leva lite till. Men det lutar väl åt att jag får kolla ut en ny telefon... tips någon? (Denis, jag vet att du läser - så vilken ska man välja? HTC eller iPhone?)

Eller kanske någon av dessa?4 kommentarer:

Anonym sa...

Förresten, jag borde få en present för min introduktion av Picasa till dig. Du verkar ju inte ha gjort annat än suttit framför bloggen sen dess. *blink*

Anonym sa...

Hör av dig till mig för en konsultation av ny telefon. Ifånen 4 är inget att rekommendera för någon som vill kunna använda sin telefon fullt ut, dvs bluetooth (överföring av media från datorn), musik utan att behöva betala, m.m. Android is the future...

Elin svarar sa...

Anonym: Ska göra ett helt collage med bilder på dig som present :)

Just nu ligger mobilen på tork, men om den inte kommer igång snart så blir det ny mot helgen... möjligen en sådan som din sambo har :)

Linda sa...

Vilken "otur" med mobilen så du nu måste ha en ny! ;o)
Hoppas du hittar en du blir nöjd med i mobildjungeln!