måndag 20 december 2010

Jullov!

I fredags var det julasvlutning och nu har äntligen jullovet påbörjats! Fredagen spenderades hemms, sovandes i soffan. Under lördagsförmiddagen så spelade Andreas innebandy och jag o Noel lekte och busade hemma. När Andreas kom hem så fick Noel lunch och sen packade vi in oss i bilen och körde till Martin och Jeanette.

Väl där gick vi ut i skogen, grillade korv och myste. Noel tyckte nog det var sådär, men han sov i bilen på vägen ut och sen direkt från sovstundenut i det kalla vädret. När vi kom in efter grillningen så blev det lite handboll, och sen gjorde vi julgodis! Vi hann med Kokoskaka och Pepparkakstryffel. Noel kokade lite egen mat under tiden och sprang runt i köket och hjälpte till.

När Noel hade somnat så spelade vi spel och sen var det dags för oss att åka. Vi skulle till Alingsås så blev en längre bilresa än vanligt, men det funkade bra. Noel sov gott och somnade om på en gång när vi kommit in och tagit av honom kläderna.

Igår gjorde vi julgodis här också, och sen åkte jag och Andreas skidor. Blev en tur på 9 km på golfbanan, och det var lättare detta gången. Det var bättre underlag och man kunde ta i lite mer, men jobbigt är det :) Men kul!

Jag och Noel är kvar i Alingsås tills imorgon, men Andreas arbetar för fullt tills onsdag! Idag ska vi till stan, ficxa lite julklappar och förhoppningsvis blir det en tur till på skidorna sen! Kanske får med pappa ut på golfbanan, annars får jag kanske testa en runda själv på Hjortgården och dess backar... :)

Här är lite bilder från lördagens utflykt;
















Och här är Linnéa som beundrar pepparkakshuset som hon byggt med mormor;


2 kommentarer:

Maria sa...

Vilka mysiga bilder!!

Malin sa...

Vilken härlig dag! Fina bilder!
Hoppas ni har en supermysig jul!
Kram från oss!