lördag 25 december 2010

Julaftonen i vår familj...

På julaftons morgon vaknade vi i vanlig ordning runt 7 och då hade tomten besökt familjen och lagt paket i julstrumpan. Därefter blev det mysig frukost med tomtegröt, det är inte ofta vi äter frukost på en gång allihopa så det var mysigt.

Efter frukosten så stack jag och Andreas ut en sväng för lite skidåkning vid Landvetter. Vi mötte upp Tomas och åkte i spåren där ute, svinkallt men supermysigt var det! Blev tyvärr inte så långt eftersom vi behövde hem för att bege oss till Alingsås, men det var skönt att komma ut en sväng i alla fall.

Hemma gjorde vi oss i ordning, och lillprinsen blev så stilig i sina nya kläder. :)


Avslappnad och cool!

På vägen till Alingsås sov Noel ca 30 minuter, och det var allt han sov den dagen men han klarade av dagen galant ändå. Inledningsvis bjöds det på glögg och pepparkakor, och glöggen föll Noel i smaken! :)




Efter glögg blev det mat - mycket och gott! Finns ju så mycket goda saker på julbordet, och man blir ju alltid proppmätt. Som efterrätt blev det äggost och det var riktigt gott, och en väldigt vacker kaka. Äggosten åt delar av oss framför Kalle Anka, vissa mer spända än andra.


Julmat


Äggost och Kalle Anka.


Efter Kalle Anka låg en spänd förväntan i luften, nåt var på gång och plötsligt kom han - TOMTEN! Succée är nog rätta ordet för Noel och Linnéa gillade Tomten skarpt och Noel stod framför honom och väntade på varje paket ifall han skulle få chansen att få lägga ett till i sin hög.
Jultomten hann ju inte dela ut alla klappar så Erik och Linnéa hjälptes åt att dela ut resten. Barnen kunde inte vänta utan började öppna sina paket och efter ett par stycken så kom Noel till paketet från Glenn, och den innehöll en Grävskopa! Då var lyckan total och han tittade knappt åt de andra julklapparna i högen efter den. Vi fick i alla fall öppnat alla och å Noels vägnar så tackar jag så mycket för alla fina saker han fick! Han har fått en cykelstol, en bondgård, ett parkeringsgarage, kläder, böcken leksakshund, en verktygslåda, bilar, bilmatta, stekspadar, stekpanna, tomtar.... Mycket fint med andra ord och han leker med glädje med allt nu!


Vem är det som kommer??









Vi andra fick också fina julklappar och jag har fått presentkort på Aktivitus så nu blir det träningstest där för min del, Jag fick även presentkort på H&M och Intersport, vinglas, handdukar, strumpor och lite annat smått och gott så jag hade nog varit snäll i år också! Från Noel fick jag och Andreas biljetter till Roxette i somras, en mycket snäll son vi har :)



Socialt umgänge på hög nivå.. :)

Godis och kakor i massor!

2 kommentarer:

Jennie sa...

Vilken härlig jul ni verkar ha haft:) Noel är så stilig i sina kläder! Kram Jennie

Malin sa...

God fortsättning på er!
Ni ser ut att haft en riktigt härlig jul!
Noel var riktigt stilig i sina finkläder! :)
Dom är så stora nu våra killar! Man fattar nästan inte att som snart ska fylla 2!! år :O
Kram på er!!