söndag 7 november 2010

Helsingborghelg

Nu ska vi snart bege oss från Helsingborg, vi väntar bara på Andreas som har spenderat eftermiddagen på Olympia. Tyvärr blev det ju inget SM-guld för HIF så Andreas kommer hem om en stund och då kör vi upp. Hade de vunnit så hade vi dock fått vänta lite till så att han fått fira lite på stan också... Så, synd att HIF inte vann guldet, men skönt att vi kan åka hem lite tidigare i alla fall!

Igår ficik vi lite sovmorgon, och sen var vi mest hemma. En tur till Väla hann i med för att införskaffa födelsedagspresent för kvällens kalas. Jag hann med en löprunda också innan det var kalasdax för Marcus, som fyllt år. Väl där bjöds det på god mat, tårta och liten bebis. Vi fick äntligen träffa lilla Iza, som var så söt! Noel tyckte hon var söt, men blev lite avis när jag höll henne! Men guuuud vad sugen man blir när man håller en sån liten stumpa i famnen! :)


Noel spanar in kalasgästerna.


Lilla Iza!

Mingelbilder från kalaset.

En liten kille uppe på övertid.
Smaskig tårta!

Marcus öppnar presenter!

Idag blev det en ännu längre sovmorgon för Noel lekte ute med farfar så jag vaknade inte av honom alls. :) Sen slappade vi lite hemma, innan jag stack ut och sprang för att hämta bilen efter gårdagskvällen. Efter middagen så körde jag & Noel ner Andreas till stan, och sedan drog vi till Väla. Igår hittade vi nämligen "barngrävskopor" där och det måste han ju få testa. Det var en hit, men han var ganska arg för att han inte fick klättra in i sandlådan och gräva lite själv också! :)

Läser bok med farmor och farfar.

Kör grävskopa!

2 kommentarer:

Linda sa...

Haha, sugen? Inte fått nog alltså? ;o)

Maria sa...

Härligt med en liten färsking :)
Och vilken grym grävskopa!!
Kram från Strömstad!