onsdag 3 november 2010

Han får diska!


Mormor var nära, det hade ju med vatten att göra men igår gällde det inte bad utan diskning! Han stod i ca 1 timme och hällde vatten, diskade och busade vilket var superroligt tills han halkade av stolen och hans mamma hann inte få tag på honom i tid :( Men, han slog sig inte men blev nog lite rädd för fallet men efter lite mys och tröstning så var allt som vanligt igen.

Ni har väl förresten inte missat Hemmets Veckotidning sidan 37 denna vecka....?

3 kommentarer:

Maria sa...

Nu blev man ju supernyfiken, och jag som inte prenumererar på den tidningen! :) Hoppas du tänker skvallra här i bloggen! :) Och Noel kan gärna få komma hit och diska om han vill, har bland annat en lasagneform som verkligen behöver skrubbas... :)
Kram på er!

Jennie sa...

Hej
Nu var det ett tag sen jag var här och kikade! Fick allt läsa igen ett par sidor;) Va söt Noel är när han diskar!! Han verkar prata ganska mycket eller? Har stort ordförråd?

Blir som Malin, jätte nyfiken på vad som finns i tidningen. Frågan är om man kan läsa den på nätet?
KRAAAM Jennie

Elin svarar sa...

Va? Prenumererar ni inte på Hemmets Veckotidning? ;) Denna veckan gick det tyvärr inte att bläddra i tidningen i affären heller, för det var nån korsordsbok med men jag kan ju avslöja att Noel var med i tidningen.. :) Farmor hade skickat in honom, ska se om jag kan scanna in det någonstans!

Maria: Noel tar gärna diksen hos er, spara alla plastsaker till honom och var beredd på att torka golev efteråt bara ;)

Jennie: Ja, har blivit lite mer bloggande nu när jag är ledig :) Noel pratar mycket, och man förstår mycket av det han säger. Han är duktig på att få med alla stavelser i ett ord vilket gör att man hör vad han säger såsom gäääskoppa och åååvagn (spårvagn) Han härmar oss hela tiden och lär sig nya ord så han har nog ett ganska stort ordförråd nu. Pratar Lova mycket?