onsdag 27 oktober 2010

Spårvagnsutflykt!

Idag har vi åkt på spårvagnsutflykt! Noel är ju fascinerad av bussar, lastbilar, grävskopor, bilar och alla andra sorters fordon. Så idag tog vi bussen till Torget, och sen åkte vi spårvagn in till stan. Hade egentligen inget ärende, men skulle ev. möta upp mamma i stan om hon hann in innan hennes tid hos osteopaten.

I alla fall, framme vid torget fick vi vänta en stund på vagnen men Noel stod helt stilla och kollade in vagnarna som kom åt andra hållet.Kollar in spårvagnarna!


När vår vagn kom så fick han sitta vid fönstret och han satt helt stilla och bara tittade ut! Men sen så såg han alla bussar, grävskopor, lastbilar och andra roliga saker så han pratade och visade tanten som satt mitt emot oss. Efter en stund så var hon så inne i det så hon kollade också ut och hon och Noel pekade på alla saker vi åkte förbi!


Spännande saker på utsidan!

Inne i stan så kikade vi runt lite och sen mötte vi upp mormor för en fika. Det förflöt smidigt förutom när Noel tappade/slängde sin Risifrutti i golvet så att det stänkte upp på mig, men också på en kille som fikade en bit bort! Men men, han fick nog bort det värsta hoppas jag :)

Inga kommentarer: