onsdag 8 september 2010

Vår lediga dag!

Dagen startade 6.30 men med lite mys så vi kom nog upp vid 7! Vi åt frukost tillsammans och sen fick vi låna bil av Camilla och Denis så jag och Noel åkte till Maxi och fick handlat massa! Härligt att få det gjort :)

När vi kom hem så blev det bakning! Vi gjorde äppelpaj, en som jag ka ta med till jobbmötet i eftermiddag och en som kan fikas på här senare när mormor och morfar kommer. Noel tyckte det var väldigt roligt att röra runt i pajdegen, och efteråt fick vi städa en hel del smulor! :)



Efter vår bakstund så klädde vi på oss och gick ut igen. En liten promenad bort till busshållsplatsen blev det och där blev vi sittande :) Mycket spännande!






Nu har Noel ätit lunch och det är dags för honom att sova så jag ska packa ner honom i vagnen och bege oss ut en runda, har bytt om till löparkläder men får se om vi springer eller promenerar! Är underbart väder ut så får passa på att komma ut!

2 kommentarer:

Emma tolf sa...

avancerat barn ni har;) han gillar det mesta verkar det som. och han är såååå fin. det där har ni sannerligen gjort bra!

Tash sa...

Mm, äppelpaj! :o)