söndag 12 september 2010

60 årskalas!

Igår var det dags för den stora dagen, Andreas och Tomas 30+30 årsfest! Andreas och Tomas åkte ut på förmiddagen till Johan och Linda för att förbereda, och efter lunch åkte jag och Noel ut till Alingsås för att lämna honom hos mormor och morfar. Vi fikade lite där, lekte lite och när morfar lockade Noel med en tur för att titta på grävskopor så körde jag hem igen.

Väl hemma var jag själ ven stund för Sandra och Marcus var på stan. Jag började göra mig i ordning direkt så att vi skulle hinna, eftersom det alltid tar lite tid när 3 pers ska göra sig klara för fest. Vi var dock klara i god tid och kom ut till festen på utsatt tid! :)

Det blev en lyckad tillställning med frågesport om födelsedagsbarnen, frågesport för födelsedagsbarnen, god mat, trevligt sällskap och karaoke. Tror nog att karaoken var lite som idoluttagningen, alltifrån riktigt, riktigt bra till riktigt, riktigt dåligt :)

Vi åkte hemåt strax efter 3 tror jag och kvällen avslutades med att jag och Camilla dansade in på gården till (våra egna) tonerna av Singin in the rain, och New York, New York - en helkväll med andra ord! ;)Festen drar igång när värdparet får en blombukett som tack för att de lånade ut sitt hus som festlokal.


Mat och dryck fanns det gott om.Mingelbilder.


Frågesport om år 1980.

Tomas och Andreas inledde Karaoken - med en väl vald sång :)

Elin och Elin njuter av den vackra sången.


Lite mer dryck...


Mer skönsång.
Mingelbilder.

Andreas hade paketöppning och det var nu man började undra om han inte skulle ha lite Stand Up show då och då, för han höll låda riktigt bra under paketöppningen.
Riktigt fin duett...

Det tyckte i alla fall Jeanette...


Och här var fler som njöt av skönsången... :)


Ännu vackrare sång..

1 kommentar:

Tash sa...

Härliga bilder! Gillar Johans naturliga leende! ;oD Tack för en trevlig kväll och måste än en gång få påpeka hur himla snygg du var! :o)