lördag 24 oktober 2009

Vinkevink!

Igår morse åkte jag och Noel ut till Landvetter för att vinka av amerkaresenärerna! De var en ning stirriga, men ändå ganska lugna när bagaget väl var inlämnat och de stod därmed sitt handbagage. När de skulle gå till säkerhetskontrollen så kramades vi hejdå, och jag och Noel återvände till Way-Ron och sedan hemåt igen.
En del väskor ska med.... men innehållet är till största delen godis... som ska ges bort :) Bra, för då får de med mycket hem ;)

Det finns mycket att titta på påen flygplats!


Noel får kanske följa med till Usa?

Resenärerna... men nej, Noel fick stanna hemma!


Fick ett sms att de var försenade för att det var dimma i Amsterdam där de skulle mellanlanda, och igårkväll ringde Karin och sa att de hade missat flyget i Amsterdam för att de blivit så försenade! Mamma hade dock visat sitt sjukintyg så de hade gått förbi alla i kön och fått hotell på en gång. Så idag flyger de vidare via Dublin, så får se när kommer fram. Det var en släktträff inplanerad idag, så undrar om de hinner till den?! Jag hoppas i alla fall att de är på väg nu, och att resan går smärtfritt och bra för dem. Mamma hade ont igår, och jag hoppas att hon ska klara alla saker som hon vill göra där borta. Mamma, om och när du läser detta så får du lova att ta det lugnt också...man måste vila när man sprungit i affärer :)
Efter landvetter igår så tog vi turen inom Frölunda Torg som hade invigning igår... sjuuuuuukt mycket folk, och jag orkade bara stanna ca 30 minuter. Får gå dit en annan dag när det lugnat sig lite tror jag. Men det var väldigt fint där inne och kommer nog bli snajsigt när allt är klart!
Jag och Noel åkte hem, åt lunch och sen var det vila en stund. Framåt eftermiddagen kom Sandra hem till oss med alla Gangstarkläderna och de var så fina! Som hemlig present fick Noel en jacka, och den kommer bli kanon till våren, en tuff vårjacka kommer vår lille kille ha :)
Jag försökte packa lite under dagen också, eftersom vi skulle ner till Helsingborg direkt efter babysimmet. Noel var inte på sitt mest hjälpsamma humör och ville inte alls leka själv. Men han fick åka med mig i gåstolen och så sjöng vi lite under tiden så då var han nöjd, och om jag tog ett hopp emellanåt så kunde vi t.om. skratta lite :)
Babysimmet gick bra och sedan packade vi in oss i Way-Ron, hämtade upp väskorna hemma och körde söderut! Kom fram här vid 20.30 nån gång, och jag fick nattat om Noel och sen blev det smaskig kycklinggryta! Jag var hyfsat trött framåt 22-tiden så gick och la mig då och har sovit gott. Noel vaknade nog ca 6 och då tog Andreas upp honom så var de uppe och lekte med farmor och farfar. Måste få Noel att sova längre nu, för inatt drar man tillbaka klockan och det blir nog lite vajsing med hans sömn då!
Jag sov i alla fall till 9 imorse, och det var skönt :) Vid 10 somnade Noel igen, och sover fortfarande. Även Andreas tog en vila då, så nu sussar båda pojkarna gott. Jag ska nog läsa en stund, och sen blir det nog en löprunda tror jag. Småregnar lite nu, men hoppas det ska upphöra snart! Läste precis att det bara finns 6500 platser kvar till Stockholm Marathon nästa år, så ska anmäla mig på måndag när pengarna kommer! Det blir fullt ännu tidigare i år ju, inte klokt! Göteborgsvarvet är redan fullt, och Stockholm kommer vara fullt inom några vcekor... löpatrenden tar sig i Sverige!
Hade ju vart så tufft att springa nåt Marathon utomlands, och helst då New York men det är inte det lättaste att få platser dit. Pappa hade riktigt tur där i maj när han kollade med Springtime och det faktiskt fanns några platser kvar! Grymt imponerad av pappa som håller igång som han gör, och som springer maror och halvmarror hit och dit. Är ganska tufft när man klämmer in ett 30 km långt löppass på "lunchen" (tog nog lite flex också) och sen återgår till jobbet för ett möte! :) Stolt över dig, pappa!
Nu ska jag nog läsa lite mer i Harry Potter och invänta löpsuget :)

3 kommentarer:

Elin sa...

Jag kan det här med styckeindelning, men blogspot vill inte alls ändra i texten idag.... hoppas nån orkar läsa ändå :)

Maria sa...

Klart vi orkar läsa :) En av dagens höjdpunkter ju :)
Läste bloggen på jobbet igår kväll och som alltid när jag gör det så var det en kollega som gick förbi och sa "Åh en sån söt baby!"! Och detta är folk som ser bebisar hela dagarna i ända på jobbet :)
Hoppas Monica och Bernt kom fram till slut och att de får det riktigt bra!
Stora kramar!

Tash sa...

Klart man orkar! :o) Irriterande dock när bloggportalen bråkar med en och inläggen inte blir som man vill.
Hoppas dina föräldrar får en trevlig resa!