fredag 2 oktober 2009

Viktväktarna, Way-Ron och Vilda bebisar!

Dåligt med uppdatering senaste dagarna, men jag har inte riktigt orkat och haft tid. Men får ta en stund nu och i alla fall visa att vi lever och har det bra!

I onsdags var det då dags för viktväktarna och inskrivningen gick bra... hmm, hur kan det gå annat?! :) Har inte riktigt så mycket kvar som jag trodde, men 6,7 kg ska nog bort nu. Första delmålet är 3 kg, och sen efter det skulle jag bestämma målvikt sa hon. Okej, då gör vi så, eftersom fröken sa det! :) Försölkt sätta mig in programmet nu, och det är lite som skiljer sen sist jag var med men mycket är detsamma. Man räknar lite annorlunda nu med DuoVal osv. och motionsräknandet verkar skilja sig men det får man veta mer om v. 2 :) Kommer hålla er uppdaterade om hur det går! :)

Efter VV var det dax att gå hem, äta lite och sen kom Andreas hem för att hämta oss, och så åkte vi och hämtade Way-ron! Det blev en liten provåkning på kvällen också, och han var skön att köra och riktigt gott att ha Noel i framsätet .Way-Ron - Fin på utsidan...

och fin insida, och det är ju det som räknas

Så här roligt var det att åka nya bilen!

Vi fick en blomma från Bilia för att vi valde dem!

Igår så vaknade vi vid kvart i 7... trodde jag! Satt i godan ro och åt frukost och tittade till på klockan som då var 8.20! Hur sjutton gick det till? Så länge hade vi inte varit uppe?! Kollade min mobild och den stod på 7.20 så nånstans hade det blivit fel! Hade på nåt sätt lyckas ändra på min mobil och nu blev det brått. Hade tvättid kl 8 och ville absolut inte missa den så vi kastade oss ner och lassade in i maskinerna :) Sen kunde jag återigen äta frukost.
När vi tvättat och fixat lite så var det dags att promenera hem till Malin och träffa de andra mammorna och bebisarna! Alla de små hade vuxit och de är så roliga att titta på :) De "pratar" med varandra, drar i varandra och leker :) Vi mammor fikade och pratade, och det var lika trevligt som vanligt att träffa alla!

Vilmer & Noel hänger lite!
Bebisligan!
På eftermiddan så slappade vi hemma, och försökte städa lite men det var lite svårt med en bebis som inte riktigt var på humör. Han var kinkig och gnällig, så jag la undan städandet och koncentrerade mig på att göra honom till viljes istället, det är ju ändå därför jag är hemma ;)
När Andreas kom hem så återupptog vi städandet, och det gick lite bättre då. Sen stack jag ut och sprang, en runda och det gick riktigt bra igår. Värmde upp först en bit, stretchade lite och sen var det dags för snabbdistans. Hade bestämt mig för att springa 20 min och hålla ett högre tempo än vanligt då, och så se hur långt jag kom. Jag kom 4 km exakt, och är riktigt nöjd :)
Idag ska vi ta en promenix i det fina vädret, sen ska vi på babysim i eftermiddag. Ska försöka komma in till stan lite tidigare idag så att jag hinner fixa några saker på stan innan det är dags att plaska. Får se hur det går :)


.

4 kommentarer:

Tash sa...

Vad fin "Warre" är!! Och blomma!? Kunde de inte bjudit på middag istället eller nåt? Fast onekligen trevligare än ingenting alls! ;o)

Fullt upp förstår jag! Hoppas ni får en trevlig helg!

Elin till Tash sa...

Ja, Warre e fin han... ja, en middag skulle de ju kunna kosta på sig ju... :) men men, en fin blomma blev det, och som du skrev - trevligare än inget... vi fick iof också med bilen hem då :)

Malin sa...

Nu har jag utmanat dig på min blogg =)!

Malin sa...

Goa våra killar ser ut på dina kort! :)
Och härlig och stor bil ni har köpt! Hoppas ni blir nöjda med Way-ron! ;)