torsdag 22 oktober 2009

Amerikaresenärerna

Imorgon kl 10.20 lyfter mammas och pappas plan till Usa, med mellanlandning i Amsterdam. Resnerverna har nog börjat infinna sig lite men de ligger bra till med packninngen nu ikväll, så det är ett bra tecken :) I vår familj har det ju oftast packats i sista stund, men det är ju svårare när det är plan man ska med!

Deras resrutt kan jag inte redogöra för men de ska till Boston, New York - där det minsann ska springas Marathon (och kanske lite i affärer), Buffalo, besöka Amish folk, hälsa på min farbror, shoppa, och sen var det nog lite mer saker! :) Tycker de är så värda denna resa, och jag hoppas verkligen att den blir så bra som bara den!

Igår var vi ute i Alingsås för att säga hejdå, och äta middag ihop! Jag och Noel tog tåget ut på förmiddagen och spenderade dagen där. Det blev lite mys, lite sånt och lite bus under dagen!

Mys med mormor.
Linnéa ska pussa Noel.
Karin sjunger för barnen :)

Middag!

När vi hade ätit så åkte vi hemåt, men först fick Noel välling och så pyjamas på. När vi kom hem så sov han vidare och det var skönt. Men han sov dock inte hela natten. Han vaknade först en gång vid 1-tiden, och då var vi vakna en liten stund men somnade om igen, men sen vaknade han igen vid 4 tiden och då ville han inte somna om. Tror det var magen som var igång för han betedde sig som då han drack majsvälling och fick problem med magen, så nu är teorin att han fick för många majskrokar igår! Så nu är det majskroksförbud ett tag, eller i alla fall inte så många som han åt igår. Han har ju reagerat på majs innan, så det känns ganska troligt att det var därför han vaknade i natt. Majs är förstoppande och han låg och pruttade och kom inte till ro alls. Han har nog inte ont i magen så, men det märks att han reagerar på det och inte är i balans. Framåt 7 så somnade vi om, och vid 8 vaknade han igen!!! Men jag fick honom att somna igen, men vid 9 var vi klara! :) Men men, då hade jag också fått lite mer sömn, så då gick vi upp!

Förmiddagen blev väldigt lugn med lite mys, bus, blöjbyten (bytte nog 3 bajsblöjor...) och så ett bad. Sen var det sovdags, och nu somnade han gott! När han sov så läste jag en stund, satte igång tvätt, åt lunch och fixade lite. När Noel vaknade igen så packade vi oss iväg och gick till Öppna Förskolan med Camilla, Isabella, Camilla och Linnéa. Där blev det lek, sångstund osv. och på vägen hem så sov Noel en stund, och sen var det full fart här hemma.

När Andreas kom hem så lämnade jag pojkarna och stack till Slottsskogen för IK Jogg träning med Jennie. Jag var den enda som dök upp så jag fick personlig tränare idag :) Jennie hade vart sjuk länge så hon cyklade med bredvid så det kändes ännu mer somen coach :) Backträning stod på schemat, och passet var ritkigt bra. Mitt löpsteg hade utvecklats sen sist tyckte Jennie, och jag har tänkt mycket på hur jag springer de senaste veckorna, så är kul om det ger resultat!

Hemma igen busade vi med Noel (film kommer sen) och han tjöt av skratt. Sen hoppade jag in i duschen och Andreas nattade Noel. Till slut fick vi äntligen lite middag här hemma också, och nu sitter vi i soffan och slappar. Borde packa lite, för imorrn ska vi till Helsingborg. Marcus fyller 30 så det är kalas på lördag och vi kör ner efter babysimmet imorrn.

Svårt med pointsen när vi åker iväg nu, men det ska sjuttsingen gå! Vet iof inte vad det är för mat på kalaset osv. men får fixa 0 pointssopppa på dan på lördag då har jag mycket tillgodo sen. Har ju även lite tränings- och sparande points! På måndag ska det nog kunna komma ett minus igen :)Glad kille efter badet!

Väntar på att mamma ska bli klar så att vi kan gå till öppna förskolan.

2 kommentarer:

Tash sa...

Åh, fyra veckor runt i USA, vad kul! Och springa maran i New York måste vara häftigt! Det får ju du sikta på något år också! :o)

Hoppas ni får trevligt i Helsingborg!

Elin till Tash sa...

Ja, jag skulle gärna testa New York Marathon nåt år... men det ska ju mycket till att man får tag på en plats dit, pappa hade världens flyt i år :) Eller så får jag väl kvala in, och då måste jagspringa halvmaran på under 1.35....alltså ca 12 minuter bättre än mitt personbästa på halvmaran :)