onsdag 1 juli 2009

Stora killen nu!

Igår var det 3 månaderskontroll på lilleman och dags för första vaccinationen!Sprutorna var inte roliga, och han skrek som aldrig förr! Men som tur var kunde man ju trösta honom snabbt efteråt! Lilleman har vuxit - både på längden och bredden. Nu väger han 7025 g och är 62 cm lång - en stor kille! Vi ska träna hans nackmuskler lite mer för han vill inte vrida huvudet riktigt åt höger. Han kan det men gör det inte gärna, och då kan muskeln bli lite kortare än den andra. Så nu är det operation Ligga-med-huvudet-åt-höger som gäller :)
Efter bvc så mötte vi upp Camilla och Isabella, köpte med oss varsin sallad och gick och satte oss på en stor gräsmatta upp mot Ruddalen. Denis mötte upp oss där, och lite senare kom även Andreas. Hela regnbågsfamiljen var samlad! Noel var lite kinkig och det var nog ett resultat av sprutorna. Han somnade dock till lite och när han vaknade låg han och pratade med djuren på filten :) Vi andra njöt av att vara ute och Camilla avnjöt inte bara en, utan två bra böcker :)

Samtal med djuren...

Sommarläsning.... ;)
Efter vår stund där så beslutade vi oss för att en glass skulle sitta fint så vi gick till U.S Ice Cream (Kungsglass) och smaskade!

Alla fick inte glass, och då ser man lite ledsen ut!


Men en del fick så mycket glass att de inte kunde hantera det...


Ett annat tecken på att Prins Bus blivit stor är att han vände sig för första gången igår. Från mage till rygg och det hände några gånger efter varandra så inte bara en tillfällighet. Lyckades t.om. fånga det på film!!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Vad duktigt du e Noel=)
Hoppas att vi får träffa dig snart.
Kram kram

Malin sa...

Heja Noel! :) Va grym han är!
Sikken liten tjockis han är. Ska bli spännande hur mkt Vilmer har växt när vi ska till bvc imorgon.
Vilmer rullade också runt idag. men jag tror att det var pga att madrassen lutade lite eftersom jag satt bredvid. Såg iaf väldigt roligt ut och han såg förvånad ut. Haha!
Kram!