fredag 10 juli 2009

Pioner och garderobsblommor!

I onsdags var vi ute med mamma och pappa och körde. Vi startade med en fika i Alingsås och sen körde vi mot Herrljunga. Vid golfklubben blev det lunch och sen fortsatte vi mot en stor pionodling som fanns en bit därifrån. Mamma och pappa hade varit där för ett tag sen och då stod nästan allt i blom mennu hade värmen och sen några skyfall gjort att ganska mycket var förstört, men man kan ändå förstå hur fint det måste ha sett ut när alla rader med olika sorters pioner blommade! Efter vår blomstervandring så var vi i Alingsås ett tag till och grillade där innan vi körde hemåt!
Igår hadevi en dag hemma när vi bara röjde garderoberna! Andreas var klar hyfsat fort, men jag höll på mer eller mindre hela dagen! Kan inte förstå hur mycket det var att rensa men jag fick verkligen slängtt en hel del! Ville nästan inte ta kort på det för det är ju nästan pinsamt hur mycket kläder man har då ju, men var ju lite tvungen ändå. Till mitt försvar så är en påse med kläder bara mammakläder som ska lämnas tillbaka till Karin. Och för ett tag sen fick jag en stor påse med kläder av Asha som jag nu rensade rejält :) Men sen är väl resten mitt! Nu går det i alla fall till bättre behövande! Vi har även gått igenom Noels kläder och den lille mannen växer som sjutton. Inte mycket som han kan ha längre så idag blir det en tur till Ullared för att fylla på hans förråd... lillkillens förråd... inte mammans... Noels! :)


Den blå, rödvita och vita påsen är mina kläder. Samt högen där. Den andra plastpåsen är Noels som ska lämnas bort och sen har han en påse som ska sparas!


Så här trött blir man av att städa en hel dag!
6 kommentarer:

Sandra sa...

Hej! Vi hade städdag och rensning av kläder igår, så vi skulle oxå behöva göra ett besök på Ullared=) får se om det blir av..?? Marcus sorterade bort en hel del som nu har blivit för stort för honom.
Blev det mycket shoppat på Ullared då? Ha det bra!
Kram

Spessartin sa...

VAd skönt med en rens-dag, man behöver verkligen det ibland! Det är faktiskt som du säger, riktigt pinsamt hur mycket man samlar på sig...

Karin sa...

Härligt med alla pioner, de är så fina! Kul att du rensat också tycker jag som väntar på mina kassar!! :) Förstår ju att goeNoel blev trött efter en dags rensande!

Malin sa...

Åh så vackra alla blommor var!
Ullared ja, det är bra grejer det! Haha! Hoppas du kom hem me massa bra och hasaker. Du kan väl tipsa mig om lite saker? Vi ska dit den 3e eller 4e augusti och shoppa loss till Vilmer.

Vilken go bild på Noel när han deckat på soffan! :)

Elin svarar sa...

Sandra: Det är skönt att sortera bort och slänga, när det väl är gjort! Blev en del på Ullared men bara till lilleman :)

Spessartin: Ja, det behövdes verkligen! Skulle nog egetligen ta en vända till i det som sparas nu om ett tag. Så inser man kanske att mer ska bort :)

Karin: Haha, idag kommer lite saker till dig :)

Malin: Det blev en hel del till Noel, eller bara till honom :) Lite kläder de har bra vita bodys där, som är mjuka och ganska bra kvalité! Sen blev det lite t-shirts och byxor till honom och en verall, som är vind-och vattentät och bir kanon till hösten =) Och så lite nya sängkläder till honom och så hittade jag en amningspump från MaM :) Har en lånad innan, men nu slog vi till!

Linda sa...

Välbehövligt och gött att rensa emellanåt. man blir lika förundrad varje gång över hur mycket man faktiskt kan avvara! Och det känns ju på ett sätt inte lika illa, när man kan skänka det till bättre behövande.