söndag 5 juli 2009

I sommarens soliga dagar...

... så hinner man ju knappt blogga! Men jag fotar så att ni ska få se vad vi har hittat på i alla fall :)
I torsdags åkte jag och Noel till Alingsås och tillbringade dagen där. Vi hann njuta av solen en stund, shoppa, mysa och grilla! Noel och Linnéa lekte lite ihop, och Linnéa "klappade fint" på sin lille kusin.


Linnéa puttar Noel lite närmare morfar...


I fredags så jobbade Andreas sista dagen innan semestern, och när han kom hem så firade vi hans nu 9 veckor långa ledighet genom att grilla nere på klipporna vid Hinsholmen. Jag och Camilla gick ner med barnen, och Andreas hämtade Denis efter jobbet och så kom de ut till oss. Vi hade en mysig kväll där nere men stämningen drogs nere lite av gänget på klipporna en bit bort. De hade med sig STORA högtalare och förstärkare och spelade musik på hög volym och nu skackar vi inte om sommarmusik á la mys utan med RÄJV!Bella Bus var lika glad som vanligt... :)


Va, utan barn?Han var med, men han hade dratt kaninen över huvudet och somnat!

Vad tittar de på???

Något kom i vägen för solnedgången...


... men till slut fick jag en bild i alla fall!

Igår så åkte vi ut til Johan och Linda efter lunch, och där solade vi en stund i trädgården medan Johan och hans pappa fixade inför altanbygget. Sen promenixade vi ner till stranden där vi njöt av både sol och bad. Vattnet var skönt, och vi badade allihop utom lilleman. (Bildbevis finns på Linda blogg) När vi kom hem igen så blev det grillat, och det smakade riktigt bra! :) Efter maten så fixade Johan med vår dator, och han lyckades få fram alla våra bilder. TACK snälla Johan!!! :) Jag och LInda slappade i soffan och jag fick se hennes virkade alster växa fram.... :)
Härlig badstrand! Ser ni Johan?Grabbarna grus... nej förlåt .. bus!Farbror Gais - eller vår datasupport!Mys!Linda virkar ... vad ska det bli tro? Dyker nog upp en bild på hennes blogg sen :)


7 kommentarer:

Spessartin sa...

9 veckors semester är ju helt underbart! Och det där med räjv, det klarar man sig faktiskt väldigt bra utan!

Linda sa...

Härliga bilder! Heh, får se om jag vågar publicera en bild på virkprojektet. Fast det är klart. Jag behöver ju inte avslöja vad det ska bli för något! :o)

Elin sa...

Spessartin: Ja, han har först 5 veckor föräldraledighet, och sen 4 veckors semester så ska bli riktigt skönt att ha honom hemma nu :) Räjv ja, hade vart lite skönare att lyssna på havets vågor och måsarna när man satt där nere!

Linda: Såg utmaningen i din blogg nu, men jag håller tyst :)

Maria sa...

Önskar er verkligen en riktigt härlig sommar hela härliga familjen! Tänk att få vara lediga och bara njuta av varandra. Det är ni verkligen värda.
Här rusar veckorna iväg med en massa jobbande. Hoppas vi ses snart, längtar tills dess! Kram kram!

Malin sa...

Nu när du säger det kom jag på att jag nog sett en bild på Noel med den dressen?! :) Kul!
Du, vad är det för käckt skydd ni har på liggdelen på ett kort?Är det ett solskydd?

Elin svarar sa...

Maria: Tack, är mysigt att vara lediga ihop nu! :) Hoppas vi kan få till en träff när ni e nere, kan ju se hur era planer ser ut! :)

Malin: Solskyddet är köpt på Babyproffsen och är supersmart. Gav upp idén med parasoll och min syster och mamma hade hittat detta! Sunshine Kids heter det o kostar 99 kr.. kan även fästas på bilbarnstolen! Superenkelt! :)

Malin sa...

Tack för komplimangen om klänningen. Köpte den förra sommaren i Milk And Honey på vallgatan.
Åh så bra, då ska jag skynda mig dit och köpa mig ett sådant. Är också lite trött på parasollen :)
Kram!