måndag 29 juni 2009

Kalas och bad!

I lördags var det dags för bröllops- och inflyttningsfest hos Johan och Linda. De hade bjudit in till Öppet Hus och det var jättetrevligt! Riktig tur med vädret hade de, och det var nog tur eftersom det var mycket folk som kom! Vi satt utomhus och njöt av den goda maten, det fina vädret och det trevliga kalaset. Noel sov när vi åkte dit, och fortsatte sova i vagnen en stund så vi hann både äta och få i oss tårta innan han vaknade. Sen var han med ett par timmar och somnade i vagnen igen vid 22 och sov tills vi kom hem vid 1-tiden! :) Tyvärr har jag inga bilder från kalaset, för batteriet i kameran var inte laddat - orutinerat. Men jag tog i alla fall en bild på kortet som jag gjorde :) Pysselsuget satte klorna i mig i lördags på eftermiddagen så jag pysslade ihop ett kort till dem.Andreas var på svensexa i Helsingborg i fredags, så i lördags körde Lena och Flemming honom upp till Göteborg. De sov över här så igår åkte vi iväg med dem och badade. Vi åkte till Ingsjön där det blev sol och bad! Både jag och Andreas tog oss ett dopp, och det var avsvalkande :)Nakenfis!
Se så stark jag är!
När vi kom hem sen så åt vi lite, och när farmor och farfar åkt hem så fixade och donade vi lite innan det var filmmys. Hela familjen skulle vara med och se film i soffan och Noel låg med bästa läget :O)1 kommentar:

Linda sa...

Visst kunde vi inte ha fått bättre väder?! :o)
Tusen tack för fruktträden! Hur coolt var inte det?! Och att du hade tid att göra ett sådan kort (enligt mig verkar man inte ha någon tid alls över till annat än barnet!)
:o)

P.S Det finns både tårta och paj vid besök! Tårtan har dock lite sisådär bäst-före snart... DS :o)