torsdag 11 juni 2009

Den blomstertid nu kommer...

Imorgon är det dags för skolavslutning, så jag och Noel ska bege oss ut till skolan och jag undrar redan nu hur vi ska lyckas komma iväg vid 8-tiden på morgonen?! En bra start vore kanske att sova istället för att sitta här nu! :)

Det blev ingen bil för oss, vi valde att vänta lite tills vi vet lite hur det går med Andreas jobb och sånt, så att vi inte sätter oss i en dum sits ekonomiskt! Kan ju kolla lite mer efter sommaren för då borde Andy få lite besked!

I tisdags var första gången jag var ifrån Noel flera timmar! Vi var några kollegor ute och åt på Taras för att avtacka en blivande pensionär. Det var konstigt att gå iväg själv, men Noel hade det gott hemma med pappa. Jag hade pumpat en del mjölk och tänkte att det skulle räcka ett tag men Andreas ringde vid 20-tiden och sa att maten var slut... sen ringde han strax efter och sa att Noel somnat så det var ingen panik! När jag kom hem vid 21.30 låg de och pratade i sängen och då var det gott för både mig och Noel att amma lite ;)

I onsdags var vi i Alingsås. Jag och Noel tog tåget dit på dan och hängde med mormor, moster och Linnéa! =) På kvällen var det dags för Coopers test tillsammans med Jogg-gänget. VI värmde upp från Nolhaga ner till Mjörnvallen och där körde vi lite löpskolning och ruscher innan det var dax att sätta igång. Coopers test innebär att man springer så långt man kan på 12 minuter, och helst då på jämnt underlag och därför var löpbanorna på Mjörnvallen bra för ändamålet! Jag hamnade sist i klungan, och hade väl inte räknat med nåt annat heller :) Men jag är väldigt nöjd med mitt test för jag klarade 6 varv á 400 meter så det blidde 2400 m på 12 min vilket blir 5 minuterstempo för min del. Kollade lite olika tabeller nu och enligt denna hamnade jag på bra kondition, och enligt denna hamnade jag över medel :) det får ju räknas som kanon med tanke på att man klämde ut lillskrutten för 11 veckor sen :)

Nä, dax att avsluta och komma i säng! Blev ett inlägg utan bilder, vilket är lite tråkigt men har inga bilder på denna dator och orkar inte föra över några nu så ni får hålla tillgodo med lite text!

5 kommentarer:

Spessartin sa...

Vad kul med konditionen! Härligt att det sitter kvar! Själv så skall jag ju försöka ge mig ut och springa när vädret tillåter, jag är ju såååå kräsen när det gäller vädret och jag skall springa. =)

Linda sa...

Den grundkonditionen du tränat upp blir du inte av med i första taget. Du komemr snabbt igång igen, och att klämma ut en lillskrutt är väl ett träningspass som heter duga också! :o)

Elin sa...

Spessartin: Ja, det var kul att se konditionen och att den höll sig :) Har ju gått väldigt mkt sen han föddes och tränade ju en del innan, så skönt att inte bröja från 0 nu :)

Linda: Ja, det var ju ett träningspass som hette duga :)

Moster Karin sa...

Mysigt med skolavslutning, var längesen man var på dem nu. :) Grattis till konditionstestet, du är så himla grym Pelin! Puss på Noel!!

Spessartin sa...

Det är tråkigt när man blir besviken på sin löneökning, jag blev jätteledsen igår för jag kände att det verkligen inte kändes rättvist. Vi får väl se vad som händer, men jag förväntar mig att något händer till hösten i alla fall...