måndag 20 april 2009

Helgen som gick...När man väl har fått napp så gäller det att hålla hårt i den! :)

I helgen har det inte blivit så mycket bloggat för jag har varken haft tid eller ork för det, men nu ska jag se om jag kan uppdatera lite! Noel sover i vaggan just nu, och smarta jag har bundit ett snöre i vaggan som jag kan dra i så att den gungar lite och då sussar han gott där :) *Fiffigt Elin* Jag satt på balkongen en stund, men solen gick i moln och då var det inte så skönt där längre så jag intog datorn!

I fredags åkte vi ut till Olofstorp och hälsa på Johan och Linda! Där bjöds det på smarrigt grillat, och vi hade en trevlig kväll! Linda fick peta lite på Noel och förundrades över hur liten han är! :) Vi tar det ett steg i taget, så att hon ska få vänja sig vid bebisar och nästa gång kanske han kan greppa fingret... ;) På fredag åker de till USA och när de kommer hem är de man och hustru, make och maka, man och fru... coolt! :)

I lördags blev det en tur till Lilla Edet för att hälsa på Jeanette och Martin! Jag, Jeanette och Noel tog en tur med vagnen i solen medan killarna spikade och lekte Byggare Bob lite! ;) Efter det så lagade vi (läs: Jeanette) mat medan Noel smaskade i sig sin smarriga middag :) Var en trevlig kväll hos dem och var kul att ses igen för det var ett tag sen nu!

Mina två skatter myser ihop!


Igår hade vi en riktigt lugn dag... pysslade lite hemma, slappade i soffan och gjorde inte mycket på förmiddagen. Efter lunch tog jag och Noel en promenad och Andreas åkte och handlade! Och sen fick vi besök - Lovisa med familj kom hit för att se på bebisen! Spännande att se Lovisas reaktion, och hon tyckte han var söt men väldigt liten! Hon fick även hålla honom lite och såg riktigt stolt och glad ut! :)På kvällen stack Andy ut och sprang en runda, och när han kom hem så blev det smarriga enchiladas och lite tv-tittande innan sänggång! Noel somnade i vaggan igårkväll, så han sov där de första timmarna av natten i alla fall :) Vid 00.30 ville han ha mat så då lyfte jag upp honom till oss så fick han sova där. Vaknade även vid 3.30 för mat, men då hade han nog egentligen ont i magen för då var han ledsen. Till slut la jag honom på min magen och då somnade han, så vi fick sova så ett tag! :)


Imorse vaknade vi vid 7-7.30 och då är han väldigt pigg så efter hans frukost gick vi upp. Våra mornar är mysiga, då sitter han i babysittern medan jag gör ordning frukost, och sen sitter han, i amningskudden, med mig i soffan när jag äter. Därefter såmyser vi lite och så äter han igen, och sen somnar han oftast runt 9 tiden. Så en sorts rutin har vi i alla fall fått in ;)

Avslutar detta inlägg med bilder på Noel och hans motto i livet ;)
5 kommentarer:

Maria sa...

Helt underbar film!!! Goaste Noel. Låter som ni haft en skön helg hela familjen! Kramar från mig

Hon som snart är FRU! :o) sa...

Kul med filmklipp!

Hehe, verkligen PETA i bokstavlig mening! Jag är riktigt stolt över mig själv!

Tacksam för den varliga behandlingen! Det finns ju mammor som gärna kastar över sina små underverk (ja, men det är väl ingen konst!). :o)

Karin sa...

haha, världens sötaste! Så söt film! Och gulliga byxor han har, haha! :) Kul helg ni har haft, ska bli roligt att ses på lördag!! Kramar!

Elin svarar sa...

Maria: Ja, kul med film! Blir nog fler, för det är kul att se! :)

Frugan: Hehe, ja blir kul att se honom göra sina tricks sen :) Klart du får ta det varligt! Bara att säga till om du vill hålla sen :)

Karin: Hehe, byxorna är gulliga! :) Japps, på lördag kommer vi, då ses vi!

Malin sa...

HaHa! Va underbar han är med nappen. Ja, kan tänka mig att det är svårt att släppa en sån skatt när man väl fått den.
Kram