söndag 30 november 2008

Utmärkelse

Vår blogg har fått en utmärkelse från Tashmira, och detta tackar vi mycket för!
Reglerna är som följer:

1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.
Om man ska ge en utmärkelse till en blogg så borde det vara en som uppdateras ofta, så att man kan läsa den regelbundet! Innehållet i bloggen kan variera, men det ska ju ändå väcka något hos en - det kan vara en blogg för att följa någons liv, åsikter, personliga tankar, mode, träning, kost, fritidsintresse eller vad som helst, men det ska locka mig att läsa vidare.
Jag ger denna blogg award till följande bloggar:
Linnéa - vårt hjärta - Handlar om vad världens sötaste systerdotter, och hennes föräldrar, hitta på! Har följt den sen lilla pyttet låg i magen och bara var en liten böna och det är alltid roligt med många bilder!
Tashmira - En blogg om allt! Tankar kring livet, Johan, kattspyor, body combat, matlådor och mycket annat! Vi fick utmärkelsen av dig, men du måste ju bara få den igen för denna blogg uppdateras flitigt! :)
Spessartin - Också en blogg om människan, träning, söta katten Yrjö, fixandet och ombyggnaden av ett hus, trädgårdsarbete och pyssel! Allt i en härlig blandning!
Min Norge Historia - Ett bra sätt att följa Maria och Richards flytt till norra delarna av Norge! Snart går ju flyttlasset söderut, men de är ändå kvar i Norge så jag hoppas att bloggen lever vidare!


En lillebrors tankar och funderingar - En relativt nystartad blogg av lillebror! Taknar kring livet på Hjälmared och allt som händer däromkring!


De är väl dessa bloggar som jag kikar in på varje dag för att se om det har hänt något nytt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni fick en award tillbaka såklart!