fredag 21 november 2008

Magplasket

Japps, dåså var man anmäld till Magplasket i januari! En vattengympagrupp för gravida som håller på 7 gånger! Vet inte hur rörlig man är då, men att röra sig vore nog skönt i vilket fall och just Magplasket har jag hört mycket gott om så bestämde mig idag att boka in mig där! Önskade mig eg. detta i födelsedagspresent men etersom det bara fanns en plats kvar till den kursen som jag kan delta i så slog jag på stort och anmälde mig själv! Får väl önska mig bidrag till den istället... :)

Vart lite hängig idag, och kändes sådär på jobbet! Efter jobbet kom jag dock hem och slocknade i soffan en stund och nu är maten i ugnen och hoppas det ska kännas bättre efter det! Går ju lite olika krämpor på jobbet såsom feber, magsjuka osv. så man hoppas ju innerligt att man inte drabbats av något av detta! Men feber har jag inte, och illamåendet är ju som vanligt bara på morgonen en kortis så det kopplar jag inte till magsjuka!

Helgen bli lugn iaf. Andreas är ochspelar Hockey med jobbet idag, och efter det ska de äta lite innan han kör upp! Så han kommer nog riktigt sent ikväll, eller så sover han i Hbg och kommer imorrn, beror på hur sent det blir! Mina planer är nog ungefär så att jag ska äta, se på tv och sova! Fredagar är sköna... Kanske t.om. orkar gå och hyra en film?! Eller går det nån bra p¨å TV, får kolla upp alternativen! :)

~ Hoppas du får en skön fredagskväll, och helg ~

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.alltombarn.se/forlossning/vattengympa-minskar-forlossingssmarta-1.18760
Det verkar bra med vattengympa ju! :)

Anonym sa...

Låter riktigt mysigt med vattengympa för gravida, det får jag prova nästa gång!