fredag 21 november 2008

I mina drömmar!

Skrev ju tidigare idag att jag känt mig lite hängig idag, och när jag kom hem så somnade jag ju på soffan ett tag! Efter det så har jag nu ätit middag, och sen slappat i soffan hela kvällen! Kom dock ut en kortis med soporna och en sväng ner till affären här nere för att köpa olja! Här ska poppas Popcorn! =) Tänkte köpa godis, men var inte alls sugen på det utan vill ha salt! Har mest saltsug nu, och ska jag köpa godis så är det också framförallt salt som gäller men de hade dåligt utbud på den lilla affären så ikväll ska det mumsas på popcorn och julmust! :)

Jag har fått lite sug efter apelsin också, och glögg! Vet inte om det är för att julen närmar sig eller om det är för att jag är gravid dock! Men om det är pga graviditeten så är det ju en bra tid för mig att vara gravid på!

Har sovit dåligt ett par nätter, och vaknat några gånger/natt. Somnar oftast om fort, men visa gånger ligger jag vaken en stund också! Har även märkt att jag drömmer riktigt mycket! Och jag kommer ihåg mycket av drömmarna efteråt!

Under de senaste nätterna har jag t.ex. fött en son som vi tog med ut strax efter födseln för att visa upp. Och vi åkte bla. med honom till jobbet efter ett par timmar! Hmm, kanske inte dit jag skulle åka första stunden efter förlossningen!?!

Jag har även haft en musiklektion med jobbet där någon annan vuxen (typ Student?) skulle vara med på lektionen. Efter den lektionen gick personen till Lina och sa: "Ja, hon var ju en riktigt bra pedagog men hon hade ju ingen sångröst!" Kanske stämmer ganska bra! :)

Inatt hade jag gympalektion som skulle bedömas av nån! Och min gruppövning som jag planerat gick inte att genomföra, eftersom bara 3 barn var på lektionen... så jag fick improvisera - så barnen sprang fram och tillbaka hela tiden! Men lektionen fick iaf bra betyg! :) (Kan nog ha drömt detta eftersom jag planerade dagens gympapass igårkväll!) :) Det är bara lite delar av många drömmar.... vissa fastnar ju liksom!

Nä, ska nog återgå till soffan nu! Ska se film strax, men kanske somnar istället och drömmer mig bort!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha, drömmar är knasiga! Jag hoppas att jatg får de lille tjallä innan de på ditt jobb får det iaf!! ;) Längtar så efter er lill* bebis!!