söndag 23 november 2008

Hur såg vi ut egentligen?

Ja, det kan man fråga sig! Vi putsade våra fönster idag, och när det väl är gjort så kan man ju undra hur vi överhuvudtaget kunde se ut innan, blev ju en klar bild nu liksom. Jag som hade börjat tro att synen försämrats ;)


När fönstrena var putsade så tog vi en lång promenad, och det var riktigt skönt! Lite minusgrader, solsken och vindstilla var perfekt för att gå ner till havet och där nere var det underbart! Det får gärna bli vinter ordentligt nu så att man kan vara ute och njuta av det. Gärna som det har varit idag (och igår) och så lite snö på det, istället för +5 grader och regn som det varit den senaste tiden!

Efter promenaden skulle vi handla, och sen hem och sätta upp gardiner! Med nyputsade fönster, och snart advent så får man ju faktiskt börja sätta upp julgardiner... :) Ljusstakarna är uppe från förrådet men de får komma upp i veckan! Men i köket var vi (läs jag) lite osäker på vad vi skulle ha! Men så kom jag på Emmas söta ljusslinga som hon visade på maskeraden! Så efter en check med henne så åkte vi till Willys för att inhandla dessa söta små änglar att ha i köksfönstret! De passar perfekt till vårt rosa kök! :) Det tog dock ett tag att få iordning köksfönstret så gardinerna i de andra rummen får vänta tills nån dag i veckan!


Medan jag fixade med gardiner och änglar så lagade Andreas enchiladas, och det har vi nu avnjutit framför finalen av Ensam mamma söker. Hade fått lite insidertips så blev ett inte helt oväntat resultat, men det var det nog inte för någon annan tittare heller!
Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen ska jag sova! Gäller att komma i säng tidigt så att man får ihop lite sömntimmar. Sover lite sämre än vanligt så gäller att skrap ihop lite fler timmar dårå. Men annars så mår jag och Tjalläbebis bra, och pappa Andy också, och det är mysigt när buffarna kommer då och då! Efter att ha träffat lilla Isabella igår så längtar man ännu mer tills april så att vi får träffa vår egna bebis!
~ Sov gott ~

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilka söta ljusslingor!
Hos oss blir det inget julpyntande. Känns meningslöst då vi ska flytta. Men nästa jul, då jäklar! :o)

Och visst är det förunderligt hur klart vädret ute plötsligt ter sig när amn har rena fönster! :o)

Anonym sa...

Men vilken söt ljusslinga, vill också ha en sån.. kanske härmar dig där syster! :) Åå mysigt med bebis, längtar också en massa till april! Kram på er alla tre!!

Anonym sa...

Ja, det är väl lite överkurs att julpynta och sen flytta strax därefter! Men ni får ta igen det nästa år! :) ja, det blev ju riktigt fint väder igår när fönstrena var nyputsade! :)

Anonym sa...

Vi köpte faktiskt 2 slingor för visste inte riktigt hur de såg ut.... du kanske kan köpa den andra av oss, om vi inte ska använda den!