onsdag 12 november 2008

Mjölk är livet!

Har nu fått höra från ganska många håll att magen blivit stor och det är väl bara att hålla med. BM sa ju det i fredags när jag var där på besök att den blir nog ganska stor och kollegan Anna har sagt hela tiden att hon tror det blir en stor mage. Inte att jag blir så stor, men att magen blir det för jag var så platt innan som hon förklarade det! Och idag i tvättstugan idag så frågade en granne när det var dags… april svarar jag, och så titttar hon igen och säger ”Hmm hur långt gången är du nu då? V. 20…. ”Ja, det händer ju en del nu förstås” Säger hon. Så jag klappar lite på magen och säger att det hänt en del senaste tiden och att det nog kan hända lite till innan april! Vet inte om den är större än andra magar i v. 20 men det är ju ganska olika hur det ser ut, som med allt annat när det gäller människor! Men att det har hänt mycket på kort tid kan jag ju hålla med om! Kommer väl vagga fram snart antar jag! =) '

Fick med lite coola bebisprylar hem från jobbet idag! Coola om man vuxit upp på 80-talet med en följande slogan: Mjölk är livet! Vi fick tag på dessa rariteter för ungefär ett år sedan när vi hade varit med om en liten mjölkolycka på avdelningen! För att göra en lång historia kort:

Vi skulle byta paket i mjölkmaskinen men lyckade tappa ut ca 10 l mjölk, men vi är inte de som gråter för spilld mjölk utan vi fick ett hysteriskt skrattanfall istället! Just då kom vaktmästaren in och trodde inte sina ögon och efter det kom han ofta förbi för att be om ett glas mjölk osv. så när han slutade fick han en nallebjörn med sådana här kläder på sig! När vi ringde Arla och frågade efter dessa så letade de överallt och tjejen vi pratade med skickade allt hon kunde hitta, så vi fick en del! Så får nog säga att vi har fått tag på ovanliga bebiskläder! =)


3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha vilka fina!!! :) Med magen så tycker jag det var likadant med ett par på jobbet som ær gravida, det syntes inget och pløtsligt syntes det massor! De ær ungefær lika långt som du och efter bilderna ser det ut som att ni har lika stor mage ungefær alla tre, men jag har ju bara sett dig på bild førstås. Och det ska bli vældigt spænnande nær jag får se magen "live" før førsta gången!!! Kram kram!

Anonym sa...

Ja, jag tror det är att magen "helt plötsligt" sköt ut en hel del! Hade ju lov en vecka, och då och efter det så sa det pang! :) Jag har ju känt att den blivit större tidigare, även om det inte synts så mkt.... :)

Ja, jag längtar också tills du får träffa magen lite! :)

Anonym sa...

Åh! Kult!! Jag hade en tröja och en väska med den loggan minns jag!