söndag 9 november 2008

Dagens shopping

Idag har vi shoppat! En dyr sak, och en bilig sak men båda är viktiga! :) Det blev en barnvagn, och det blev vinterskor till mig! =) Barnvagnen är då den billiga saken, och skorna lite dyrare. Bra prioritering va?! :)

Barnvagnen kan vi ta först! Mamma ringde häromdagen och berättade att en bekant till henne har en dotter, och de ska sälja sin barnvagn för 400 kr. En Teutonia från 2004, med alla delar till - liggvagn, sittvagn, skötväska, parasoll och allt vad det var! Vi sa att vi gärna tittar på den för att se lite hur den skulle passa oss.

Vagnen var ganska fin. Uppfyllde inte de kraven vi skulle ha på en splitter ny vagn, men för 400 kr kan man ju sänka sina krav en aning! Ett däck är dock sönder, så det får vi ordna ett nytt. Vi köpte vagnen, flr vi könde att 400 kr är inte så mkt att tveka på. Ångrar vi oss och ändå vill ha en ny, så kan denna vara i Alingsås eller i Helsingborg så att man slipper ta med barnvagnen när man åker dit! Inga fel på den (förutom däcket då) men jag är inte helt säker ändå! Den är ju inte på långa vägar så smidig som den vi hade tittat ut, men det skiljer ju ca 6600 kr. också! :) Finns ju en del andra saker vi kommer att behöva! Men vi börjar med att ordna däcket, och så får vi se sen!



Andra shoppinghistorien är ju mina vinterkängor! Har sett dem i affären typ 1,5 - 2 månader men priset har fått mig att tveka! 1600 kr känns ju ändå som ganska mycket pengar! Men nu kommer då fördelarna ;) De är varma, vattentäta, snygga, och otroligt bekväma så idag fick det bli ett köp iaf och jag ångrar det inte alls!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad mycket tillbehör och grejor! För det priset är det ju inte mycket att dividera om egentligen. Och stövlarna såg råsköna ut! Väl investerade pengar!

Anonym sa...

Jäklars vilka snygga skor! Var köpte du dem någonstans? Ser ju jättegoa ut!

Anonym sa...

Ja, man kan ju testa! Funkar det att laga däcket så är det ju kanon! Funkar det inte så är det inte så mkt pengar att gråta om iaf! :)

Ja grymt sköna skor, och varma! :)

Anonym sa...

Skorna är inköpa på Intersport She Shop, på Frölunda Torg! Har även sett dem på affären i Nordstan! Rekommenderas varmt! :)