måndag 17 november 2008

...and Brio it is!

Som Andreas skrev tidigare idag så var vi och kollade på barnvagn idag igen, och öven denna gång på Brio Sing! Hittade en annons igår att en affär på Backplan sålde ut '08orna och vi tyckte det var värt att kolla upp! Väl där så hade de 08'orna i ganska många färger, och de hade även 09'orna som vi kollat en del på innan!

Den skillnaden som är mellan årsmodellerna är att på 09'an så kan man även klicka i bilbarnsstolen på chassit! Men som expediten sa "Det är inte ofta man använder det! Ska man snabbt in i affären så bär man bilbarnsstolen, och ska man gå länge så lägger man ändå ner babyn i liggvagnen där den ligger bättre!"


En annan skillnad som var på vagnarna var priset! 08'an kostade nu 3995 kr för ligg- och sittdel medans priset för 09'an var 5500 kr! Skulle man då ha bilbarnsstol också så blev det ca 1200 kr till! Så vi köpte en 08'a och en bilbarnsstol! Till bilbarnsstolen fick vi en bas att ha i bilen så att man bara "klickar" i stolen och slipper krångla med bältet osv. smidigt som 17! :) Så nu är vi glada och nöjda alla tre! ;) Både ligg- och sittdel blev i svart för det kändes mest praktiskt! De med klara färger är fina, men syns nog ganska tydligt om de blir smutsiga. Sen vet vi ju inte om det är en liten prins eller prinsessa och då är ju svar gångbart oavsett! =)






Skönt att ha en sån sak helt fixad, för det finns ju lite mer att inhandla såsom skötbord, säng osv. men det är ingen panik! Finns en hel del på Ikea, och en hel del andra fina också så där ska vi nog kunna hitta något lämpligt! Kollar även en del på Blocket för att se om man kan fynda nåt bra!


Nu ska vi vila lite och sen ska vi ta en promenix! Efter det så blir det lax och pasta och så en film till det! Skönt med måndagskvällar när Andreas är hemma!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är underbart att få så mycket gjort och jag älskar att rensa! Nu har vi ännu mer grejjer vi först tänkt sälja, men känner att vi inte orkar med att styra med, så det åker till återvinningen det också! Hur gott som helst! Nu har vi så gott om plats i garaget att jag kan vinterförvara ännu fler pelargonior där nästa vinter =)

Anonym sa...

Å vilken fin vagn!! Där kommer Tjallä ligga bra! :)

Anonym sa...

Vad himla praktiskt med en del som man bara kan knäppa fast i bilen! Inget bök och krångel, och snygg var den också!

Anonym sa...

Spessartin: Ja, skönt efter att man har rensat iaf men jobbigt under tiden! :)

Karin: Ja, Tjallä kommer åka finfint! :)

Linda: Ja, det är jättefiffigt! Men den delen på bilden är bara sittdelen till vagnen. Hittade ingen bra bild på bilbarnsstolen men det kommer nog! :)