söndag 10 april 2011

Hamburg!

Igår blev det alltså Tyskland för vår del! Egentligen skulle Andreas och Martin kört ner och inhandlat diverse vuxensaft för Martins 40 årsfest, men så fick Martin en operation inbokad i torsdags och kunde inte åka. Vi funderade lite och bestämde att vi kunde åka för att hjälpa Martin lite, och så fick vi en kort utlandssemester på köpet ;)

Vid 6 tog vi färjan från Helsingborg, oförskämt pigga som ni såg i förra inlägget ;) Resan ner genom Danmark gick bra och vi kom med en tidigare färja från Rödby. När vi anlände Tyskland rullade vi vidare söderut, och det flöt på fint! Måste säga att Autobahn är rolig att köra på ;) Jag rattade oss in i Hamburg och hittade parkering drygt 1 kilometer från Rådhustorget! Are you impressed? I’m impressed ;)Rullar in i Hamburg!

Vi promenixade in i stan, åt lunch på en uteservering och njöt av vårsolen. Vi hade ca 18 grader och soligt, så det var en underbar dag! Efter lunchen gick vi omkring i diverse affärer, åt glass på Rådhustoget och bara njöt. Efter ett par timmar i Hamburg så styrde vi Wayron norrut igen och anlände Bordershopen vid 18-tiden! Där inhandlades det så diverse dryck… mest öl, men lite annat blev det också! Kan bli goda drinkar i sommar om man säger så ;)Massa fotbollsfans inne på Rådhustorget. De protesterade tydligen emot att fotbollsbiljetterna var så dyra!


Smaskig lunch!

Vi tånkte åka upp i denna ballong för att se stan lite mer, men när vi väl kom dit så var den avstäng pga. blåst (?)

Hamburg var en mysig stad och det blir definitivt fler besök nån gång!


Lite öl...

Efter shoppandet så körde vi hemåt. Hemresan var lite seg, men fungerade ändå fint. För min del i alla fall för jag somnade, jag är nog inte så trevligt resesällskap ;) Kom hem vid 22.30, aningen trött och det dröjde inte länge förrän vi somnade!

Idag har det blivit mkt utevistelse, men mer om det i ett annat inlägg - nu är det middag!

1 kommentar:

Linda sa...

LITE öl? Var är min hallonsaft? ;o)
Härliga bilder!