måndag 7 mars 2011

Krasslig...

Lilleman är krasslig! Har varit febrig och hostig hela helgen, och var det fortfarande igårkväll så mormor kom till undsättning! Nu är han i Alingsås och myser med mormor, och som det ser ut nu så stannar han där tills imorgon.

Jag skulle vara hemma idag men både jag och Andreas har svårt att vara hemma imorgon, så då tänkte vi frågat mormor, för vi anade att två dagar skulle behövas med tanke på febern igår. Andreas är på kurs och jag har en genomgång om den nya läroplanen imorgon för mina kollegor. Klart att om man måste så fixar det sig ändå, men det viss bättre och sämre dagar att vabba.... ;) Men tisdagar är "mormors dag", då hämtar hon på dagis och hon erbjöd att ta båda dagarna. Och hellre hemma en dag för mycket än en för lite. På onsdag är vi ju hemma för det är vår lediga dag och torsdag är förskolan stängd. Så Andreas är ledig torsdag, och tog fredan i samma veva, så nu är lilleman hemma en vecka och förhoppningsvis är både feber och hosta borta sen!

Enligt rapport har de mest suttit i soffan och tittat på Rorry Racerbil, Lilla Röda Traktorn och Postis Per - det verkar som om mormor får en helmysig dag i alla fall, och Noel också såklart!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Krya på dig Noel:-) Hoppas att han snart mår bra igen! Iza är förkyld och har hosta:-( Kram från oss

Elin till Sandra sa...

Sandra; Krya på dig Iza! Hoppas du mår bättre snar! Kram från oss