fredag 18 mars 2011

Helg!

Japp, nu är det äntligen helg! Varit en intensiv vecka, och mycket har hunnits med men mycket är inte gjort känns det som. Framförallt jobbmässigt.. men, fått mycket gjort men inte riktigt det jag tänkt. Blitvit lite möten med kort varsel, vilket är viktigt men det är ju andra saker som blir lidande då. Men men, det viktigaste blev klart idag så jag får väl vara nöjd.

Andreas har varit sjuk hela veckan så i onsdags drog jag och Noel till Alingsås på vår lediga dag så att Andy skulle få vila. Innan vi istack körde jag ett intervallpass som gick riktigt bra, och efter det ringde pappa och frågade om jag ville springa med honom i Alingsås. Sånt kan man ju inte motstå så jag packade ner kläderna innan vi stack, och det blev ett intervallpass även där ;)

Innan vi åkte hem körde vi förbi Amy för att hämta en sak som jag beställt, en kakform i form av ett tåg... så nu ska vi se om 2 års tårtan kan bli fin :) SHit, tänk att vi snart har en 2 åring här hemma! Inte klokt! Amy hade en present till Nolle också. Från henne, Glenn, Berit och Hasse men eftersom Amy inte kan komma på kalas så fick Noel det hos henne och han blev förtjust...
När han skulle äta med dessa tuffa bestick dagen efter så ville han dock inte det! Det verkar som om han inte vill smutsa ner dem, men han gillar dem och vill ha dem framme! Men det är ju samma sak med hans grävmaskinspyjamas, den vill han helst inte sova i! ;)

Nu ikväll har vi ätit Pommes Frites och Hamburgare, efter Noels önskemål och nu sitter han i badet med Andreas. Noel ropade på mig nyss och när jag kom in där sa han:

"Nolle bada! Mysa vattnet! Kissa i vattnet!"

Avslutar med ett citat från Linnéa (kopierat från Eriks Facebookuppdatering)

"Erik: Är du världens sötaste tjej Linnea?
Linnea: Neee..
Erik: Vem är sötare än dig då?
Linnea: Noel..
Erik: Men han är väl ingen tjej?
...
Linnea: Ne, han är en älskling"

2 kommentarer:

Karin sa...

"efter det ringde pappa och frågade om jag ville springa med honom i Alingsås. Sånt kan man ju inte motstå..." Hahaha, nää det kan man ju inte :) Tyckte det var kul! GulleNoel som inte vill äta med sina fina bestick, klart de inte kan bli smutsiga. Kram på er!

Jennie sa...

Coola bestick:) Alldeles för fina för att smutsa ner, han har rätt;)
Kram!