fredag 25 mars 2011

God morgon!

God morgon!

Väntar på bussen som ska ta mig sista biten ut till jobbet. Skönt att.det.är fredag för jag är trött i.både knopp o kropp.. kroppen är inte så konstigt, var i slottsskogen igår och sprang Intervaller med Jennie.... jäklar i min lilla låda va fort det gick! Sprang 5 varv runt fågeldammen, ca 810 m, och snittade 4.05 tempo... nästa vecka är det KM 10 000 m och det blir spännande att se formen där!

Efter jobbet ska vi handla till helgens 2 årskalas. Barnkalas imorgon, och familjekalas på söndag. Jag o Noel bakade mer igår och han älskar det. Vi knäckte ägg o direkt säger han 'nu socker o sen vispa' sen vispar han o grejar o häller t.o.m. upp fint i formar! :)

Nu har jag kommit en bit ut t jobbet. Skönt att blogga från telefonen, då går resan snabbt. Avslutar med en morgonbild från Göteborg och en bild på mörk.

Hoppas du får en bra dag!
2 kommentarer:

Farfar sa...

Häftigt att du kan blogga på detta viset. Och bilderna är ju jättefina. Glädjer oss till att smaka Era bakverk. Han är ju bara rent fantastisk våran lille solstråle.
Kram
Farmor

Maria sa...

En sockerbagare här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen...
Hoppas ni får en riktigt fin kalas-helg!! Här ska vi också ha kalas men för min svägerska så det blir av den mer vuxna sorten! :)

Kraaaaam!