onsdag 9 mars 2011

"Aa, de säger vi"
Nolle pratar för sig själv när han skulle sova middag:

"Ja vakna tidigt.... aa... mm... precis... fem... fem... aa... pappa också tidigt... mamma tidigt... JAA... det säger vi!"

Det känns som om man bestämmer en hel del i den här familjen? Detta fick inte jag och Andreas vara med och bestämma om alls ju! Sen sov han aldrig middag, var lögn i h*vete att få honom att somna idag men han klarade dagen bra ändå, med bara lite trötthetstårar nu på kvällen. Det positiva med att han inte sov middag är att nattningen är avklarad och han somnade på 2 minuter nu!

Vi har haft en innemysdag idag. Vi kom ut en kort sväng på förmiddagen, men precis efter att vi kommit ut så började det snöa. Vi skulle bort till Torget och fylla på mitt busskort och handla lite, och det var lååångt till torget idag när snön vräkte ner och blåste rakt in i ansiktena på oss. På hemvägen tog vi bussen och sen har vi varit inne hela dagen.

Andreas kom hem tidigt för han hade möte i Göteborg på eftermiddagen så när när han kom lekte vi kurragömme i lägenheten i typ 3o minuter. Noel är inte så superbra på att gömma sig, han kiknar nästan av skratt när man närmar sig men det är himla roligt! "Mera.. mera!" avslutas varje omgång med.. :)

Idag har vi myst ganska mycket men annars är det pappas kille nu! Så fort Andreas är hemma så vänder han sig från mig och då är det "Mamma Ssssssluuuuuuta!!!!!! Nej, mamma.... kom pappa - leka... bygga lego..." Jag vet inte vad jag har gjort riktigt, men det är mycket Sssssslluuuuuta nu för mmin del. Men efter en stund brukar han komma och så smilar han upp sig och säger "heeeeeeej" och så får man lite gos! :)

2 kommentarer:

Sandra sa...

Noel är så go och härlig! :-) Kram

Moster! sa...

Hahaha världens goaste! :) Så himla roliga bilder på mosters goding. Här hade jag önskat att det var mer pappa som gällde, är oftast bara mamma som duger och det kan bli lite jobbigt emellanåt. Vad önskar sig Nolle i present då? Maila lista!! Kram på er!!