torsdag 17 februari 2011

Spännande dag!


Körde både Ambulans och Brandbil!
Idag var en spännande dag i Noels liv! Brandstationen i Frölunda hade Öppet Hus och vi knatade dit vid 10 för att kika lite. Utanför stod två brandbilar och bara han fick se dem hoppade han nästan ur vagnen. Vi gick fram till dem, klappade på dem och undersökte lite!

Sen gick vi in på brandstationen och då fick han sitta i en ambulans, och i en brandbil - lyckan var total! Ambulansen satte dessutom på blåljusen och då var det extra spännande! Vi gick även en tipspromenad med 6 frågor och på denna lyckades Noels mamma få 2 fel, men den snälla brandmannen lärde mig att man ska byta batterier varje år i brandvarnaren och att brandmännen hade 90 sek. på sig när larmet går tills de ska vara klara! Noel visste självkart detta så han fick diplom och en tidning!

Efter brandstationen gick vi hem så att lilleman fick i sig lite lunch och sedan kom mamma och så åkte vi hem till Kiqi. Där fick jag och Mamma fina naglar (bilder kommer), vi åt lunch och det blev lite lek. Noe var en aning rädd för Tapha (Kiqis man, Mamas pappa) men det var nog mer spännande än farligt för han pratade om Mamas pappa efteråt.. :)
3 kommentarer:

Jennie sa...

Kan tänka mig att det var en riktig toppendag för Noel hos brandkåren:)
Fina bilder
Kram

Kiqi sa...

Jösses vilken förmiddag. FÖrstår att han var så trött som han var sedan på kvällen.. trots lång middagslur!

Din bild blev bättre än min, så jag kanske lånar den sedan ;-)

KRAM

Elin svarar sa...

Jennie; Ja, det var en riktig höjdardag för lilleman :)

KIqi: Ja, det hände mycket för honom i torsdag! Visst kan du få bilder, bara att säga till vilken! :)

Kram