måndag 28 februari 2011

Husvisning, kyrkobesök och mys..

Helgen har innehållit alla rubrikens delar!

I lördags förmiddag, efter innebandy och löprunda (tur man inte lyssnar på radio om blixthalka och varningar förrän efteråt...) styrde vår familj kosan mot Tjörn. Vi har börjat prata så smått om fritidshus/stuga och att bo kvar där vi bor. Kanske försöka få tag i en större lägenhet, och istället ha ett litet smultronställe någonstans... Hus i dagsläget är ju svinadyrt, och vi trivs bra här och dagis funkar så bra så vill inte helt byta det heller...

I alla fall... på Tjörn fanns ett hus vi sett på Hemnet, och bilderna därifrån visade jag i förra inlägget! Superfint område, och bra planerat hus men massa andra negativa saker också! Vi körde hemåt med lunchstopp på McD, men då hade Noel reda somnat. Stackarn, för på vägen diut tittade han fiinurligt på mig och sa "Pomm frittt?) precis som om jag brukar ha med det i bilen :) Sen när han väl kunde fått det så sov han så säg inget till honom ;)

Vi körde mot Göteborg igen, och släppte av Andreas på centralen, så att han kunde ta sig til whiskeyprovingen. Jag och Noel körde vidare till Alingsås! Där blev det sedan middag och full lek med Néa! :) Noel somnade som en stock på kvällen och jag såg melodifestivalen med mamma och pappa!

Igår så följde jag och Noel med mamma till kyrkan, och pappa låg hemma sjuk med rosfeber - stackaren! Det var gudstjänst för Stora och Små och efter det var det workshops med hantverk. Mamma skulle hålla i gruppen där man fick tova ull, så vi hakade på. Trodde ju aldrig att Noel skulle sitta stilll en hel gudstjänst men ibland förvånas man! Barnkören sjöng, och det gillade han och när de kom fram i slutet så står Noel upp i mitt knä och ropar högt: "Baaaarnen! Baaaaarnen!" så att alla skrattar!

Efter gudstjänsten så blev det fika och sen workshop! Noel fick göra ett eget flygplan av trä, och det blev så fint! Trägruppen hade sågat iording alla delar, slipat dem, och förberett allt så vi fick skruva ihop det sen! Får lägga upp en bild sen! :)

Efter kyrkan så gick vi hemåt och Noel fick lunch och sen sova Jag stack ut och sprang under tiden och fick en riktigt bra runda . ca 6 km i 4.33 tempo - GÖTT! Kändes inte så fasligt jobbigt ändå, och nu jäklar ska jag köra intervaller osv och få upp farten! :)

När jag kom hem så fick jag göra mig iordning snabbt för att sen hämta Andreas vid tåget, och så körde vi till Långared och tittade på ett annat fritidshus. Var fint hus, med kanonutsikt över sjön men även här fanns det fukt så det var tack o hej för oss! Blev middag hemma hos mamma och pappa innan vi styrde kosan hem mot Göteborg!

Imorgon ska jag på föreläsning i Halmstad på em/kvällen, så mamma hämtar Noel och tar med honom till Alingsås. Han får sova där för på onsdag morgon ska jag till Aktivitus för att göra konditionstest och löpstegsanalys - mycket spännande!!! Efter det åker jag till Alingsås, och Andreas möter upp där efter jobbet så ska vi till Silverboden och titta på vigselringar... Mycket spännande :)

Han har tur Noel för på torsdag kommer farmor och farfar och hämtar på dagis och så får han vara ledig på fredag! Känns så fint att han har så många runt sig som tar hand om honom, bryr sig, och älskar honom! Och han älskar dem och han vet mycket väl vem som hämtar när... "Tisdag mommo moffa... torsda.... fammmo faffa..." Gäller att ha koll på sin kalender ;)

Nä, lite väl spretigt inlägg.. visar nog på att jag ska sova nu men först en bild på Nolle och Mormor som kollar på det otroligt spännande programmet Stora Maskiner på tv :)







3 kommentarer:

Maria sa...

Ojoj så mycket spännande saker som händer! Tycker det är en jättebra idé med fritidshus kombinerat med lägenhet i samma område, ni trivs ju så bra där.

Lycka till med konditionstest och vigselringshoppandet!!! Och vill gärna se bild på Noels flygplan!! :) Kramar!

elin sa...

Maria; ja det känns som en bra o tryggare idé i nulaget! :) inte så mycket ute nu men förhoppningsvis mer mot våren!

Maria sa...

http://www.hemnet.se/beskrivning/723095?r=3
Något för er kanske? ;)